Jelszó

  Speciális pedikűr

A pedikűr a láb mentálhigiéniás szükségletét elégíti ki. Nagyon fontos, hogy amikor körömbenövés, vagy makacs bőrkeményedés szükségessé teszi a pedikűrözést ne otthon saját magunk álljunk neki, mert egy rossz mozdulat és belevágunk a húsunkba evvel egy fertőzhető felületet hozunk létre.

Utána felhúzunk rá egy zoknit és felvesszük a cipőnket, ami televan mikrobákkal, mert ha előtte nem fertőtlenítjük ki a cipőnk belsejét akkor a porban található élősködők, amit normál körülmények között a bőr természetes savköpenye távol tart rögtön táptalajra találnak a szaporodásukhoz és kész a fertőzés. Tegyük a kezünket a szívünkre emlékszünk ilyen bal lépésre, amivel hosszú hetekig el kínlódtunk utána.

Ezt a kellemetlen élményt csak akkor lehet elkerülni, ha szakszerűen fertőtlenített eszközökkel lehetőleg tiszta körülmények között végezzük a beavatkozást. Tévhit, hogyha a körmöt letépik illetve „leveszik”, akkor a gombás vagy benőtt köröm problémája egyből megszüntethető. Ha valaki fájdalom mentesen  megakar szabadulni köröm gondjától, akkor szeretettel várjuk és garantáltan megoldást nyújtunk.

 

Szakember segítségét kérjük feltétlenül akkor, ha cukorbetegségben szenvedünk, mert aki ebben a betegséggel küszködik, nagyon könnyen összeszed egy olyan fertőzést, ami egy begyógyulni nem akaró sebhez vezet és későbbiekben akár a fertőzött új elvesztését okozhatja.

A pedikűr az üzletünkben a legmodernebb berendezésekkel és orvosi szintű eszközökkel történik.

Akár egy gombásodásnak indult körömmel is megkereshetnek bennünket, mivel „nincs kis probléma, csak probléma van”.

A számítógépes rendszer segítségével például nagyon korán felfedezhető, ha a lábon lévő bőrkeményedés mélyén van-e tyúkszem, és ez által még azelőtt el lehet fájdalom nélkül távolítani, mielőtt izületi gyulladást okozna. A kialakult már meglévő fájdalmas tyúkszemeket is eredményesen kezeljük.

Benőtt, gombás körmök kezelése, körömszabályozás.
Tyúkszem, repedezett sarok kezelés, Podológiai szempontok vizsgálata.

Pedikűr
Ottilia és Krisztina szeretettel várja a vendégeit. Köszönöm.
A lányok számai a következő.

Pedikűr szalon
Tel.: +36 30 698 2010
Tel.: +36 20 367 8663

Krisztina, bejelentkezés délután
06-20-336-7588

 

 


2009©Zalaegerszeg. Minden jog fenntartva. Mindennemű más jellegű felhasználása engedély nélküli felhasználása a szerzői jogokat sérti.


-