A lábvizsgálat menete

 

Minden érdekeltnek elkészítünk a saját kartonjára egy terhelési vizsgálatot, ami pontos képet mutat az illető lábának állapotáról.

Kiértékelve az adott képet, meg lehet állapítani, hogy hova is terhel a láb tökéletlen tartása.

Információhoz jutunk az izmok, izületek esetleges túlterhelési pontjairól és ezáltal az okozott probléma okát derítjük ki.

Az akupresszúrás pontokon létrejött anomáliák is kiderülnek nagyon sok esetben, ami régi akár sok éve visszatérő bajunk okozója.

 

Így néz ki egy podogram kép és innét tovább lépve elkészítünk egy  egyedi betétet a következő módon. A betét készítésénél azt az alapvető fiziológiás szükségletét vesszük igénybe a testnek ami az egyensúly megszerzésére irányul. A testünkben sok millió érzékelő receptor működik, aminek az a feladata, hogy az egyensúlyi állapotot minden körülmény között megőrizze.

 

A vendéget bele állítjuk egy olyan szerkezetbe, ami szimulálja egy rövid időre ezt az állapotot.

Ezt rögzítve mindkét láb egymáshoz képest olyan állapotba kerül ami az adott lehetőségeken belül a legbiztosabb és a legtehermentesítettebb.

 

Innét már csak egy lépés és sajtolásos technológiával elkészítjük az önnek legmegfelelőbb talpbetétet.

A megfelelő korrekciókkal tehát elkészül egy nagyon pontos és kényelmes betét ami, csak az ön lábára illik.
 

A talpbetét amit itt lát egy kevésbé problémás lábra készült és mindig csak az adott pillanatban állítja és koordinálja a lábat. A láb nem ezen a betéten jár, hanem ezzel együtt, kiegészítve a láb hiányosságait. Kényelmes, rugalmas és a cipők túlnyomó többségébe belerakható mivel a cipőből csak pár milliméter helyet foglal el plusszban.

 

 

 A cipő helyes kiválasztása nagyon fontos mivel sokkal nagyobb jelentőséggel bír,
mint azt gondolnánk  és komolyabb szerepe van a mozgásszervi betegségek kialakulásában,
 mint azt beismerné a szaksajtó!!!

 


2009©Zalaegerszeg. Minden jog fenntartva. Mindennemű más jellegű felhasználása engedély nélküli felhasználása a szerzői jogokat sérti.