Egyedi gyógypapucsok és cipők

 

 

Az egyedi gyógypapucsok személyre szabása nagyon egyszerű és aránylag olcsó eljárás. A lényege, hogy mint a cipők, mint a papucsok, olyan termékek a mi fél gépi eljárással készül az alap divat igényeket követve, ezért nem látszik rajtuk, hogy ortopédiai termékek.

A termék olyan szintre és úgy van elkészítve, hogy lehetővé tegye az egyénre alakítást.

 

Ha valakinek a lába belefér még akár milyen utcai cipőbe, és, vagy nem rövidebb 4-5 cm-nél akkor nem szükséges ronda ortopéd cipőt hordania.

A termékek ára az alaptól a csúcsig a ráfordított energiától függ.  

A papucsok többféle színben és fazonban kaphatók. A cipők és csizmák hasonlóan divatos formában jelennek meg, a kínálati palettán. A cipők és csizmák nyolcféle típusban rendelhetők.

 

Az összes lábbeli kivehetős belsővel rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyénre szabását. A papucsok és cipők, szintén rendelkeznek evvel a lehetőséggel.

  

A kivett betét helyére az egyedileg elkészített saját, 100% pontosságú talpbetétje kerül be. Ezzel a lehetőséggel töredék költséggel teljesen személyre szabott lábbelit kaphat.

 


2009©Zalaegerszeg. Minden jog fenntartva. Mindennemű más jellegű felhasználása engedély nélküli felhasználása a szerzői jogokat sérti.